0
0
Vota!

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL LES FRANQUESES IMAGINA SOBRE LA REDUCCIÓ EN L'APORTACIÓ AL CONSORCI DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA .

ATÈS que, al ple extraordinari del dia 25 de juny del 2012 es va aprovar de formainicial els pressupostos municipals de l’any 2012 per part de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès.
ATÈS que s’ha detectat una gran retallada en l’aportació que fa l’ajuntament al CNL passant de 11.000 € a l’any 2011 a, només 3.292 € a l’any 2012.
ATÈS que això comporta renunciar a donar part dels cursos que el consorci estava desenvolupant en el nostre municipi.
ATÈS que al ple del mes de gener, el portaveu de LFI va demanar que l’ajuntament resolgués el problema de finançament amb CNL, perquè es poguessin fer els cursos corresponent als mesos de febrer a juny, i semblava que de forma provisional només esfaria una part, però quan és tingues els pressupostos municipals es normalitzaria la continuïtat dels cursos de català.
ATÈS que aquest ajuntament, al ple d’octubre i malgrat l’abstenció del grup municipal de CiU, es va adherir a l’Associació de Municipis per la Independència i de resultes d’aquest fet el senyor Francesc Colomé, en la seva qualitat d’alcalde va ser escollit com representant dels municipis del Vallès Oriental, en l’AMI.
ATÈS que, en declaracions a la premsa defensava la importància de la llengua i la cultura catalana com una forma de normalització de la societat catalana.

Primer.-
INSTAR a l’equip de govern a dotar amb més finançament la partida destinada al CNL perquè pugui continuar amb la tasc
a dels darrers últims anys.
Segon.-
INSTAR a l’ajuntament a demanar la incorporació dintre del Consorci de Normalització Lingüística, per tenir una col·labora
ció mes eficient.
Tercer.-
COMUNICAR a la persona responsable del CNL la voluntat de l’ajuntament de les Franqueses del Vallès de revalidar tots els serveis que es donava fins ara en aquest municipi i a tota la ciudadania de les Franqueses mitjançant tots els mitjans de comunicació municipals.

0 Opinions
Resultat ple municipal
5
5
1

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!