0
0
Vota!

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CONVERGÈNCIA PER LES FRANQUESES SOBRE LA MILLORA DELS SERVEIS D'AMPLA DE BANDA PER CABLE A LES FRANQUESES DEL VALLÈS .

ATÈS que en el municipi de les Franqueses del Vallès és molt deficitari la prestació dels serveis d’ampla de banda per cable, telefonia, ADSL, i televisió etc., degut a la cobertura del cablejat dels serveis de telecomunica cions existent en el terme municipal que produeix que en la majoria dels habitatges no arribi un servei de qualitat de ADSL ni d’altres serveis com la televisió.
ATÈS que només tenim cablejat fibra òptica en una part de Bellavista degut al conveni entre l’ajuntament i una empresa operadora de telecomunicacions que ha dotat de servei de qualitat en aquesta zona urbana, però la resta del municipi té una cobertura molt baixa o no pot accedir a serveis de ADSL ni televisió per cable.
ATÈS que un municipi com les Franqueses amb el nombre d’habitants al costat de Granollers no es pot entendre com té un serveis telemàtics com ADSL, d’accés a Internet tan deficitaris per manca de inversió estructural de la xarxa telemàtica que dónaservei al municipi, que des de fa anys es ve prestant des dels municipis veïns i que deguts a la distància tenen manca de cobertura.


RECLAMAR uns serveis telemàtics d’ampla de banda per cable (ADSL,Televisió, etc) amb cobertura i qualitat adequada als temps que vivim, i en igualtat als municipis veïns, ja que el nostre municipi és completament deficitari en la prestació d’aquest serveis.

TRAMETRE aquest acord al President de la Generalitat de Catalunya, a la Direcció General de Telecomunicacions, a la Secretaria de Estado de Telecomunicaciones, i a les empreses operadores en telecomunicacions en el municipi

 

0 Opinions
Resultat ple municipal
11

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!