0
0
Vota!

10. Preguntes.

Prec. No calendaritzar les reunions en 30’, la propera es la informativa de l’aigua. Cal canviar els horaris. Després hi ha la del contracte de residus.

Resposta Moi. Sobre l’horari a la reunió de l’aigua i del servei de neteja, s’allargarà el que faci falta. Es modificarà l’hora.

Regidor Moi.  Tala massiva d’arbres als carrers sant Joaquim. Ja ens vam queixar. Tala massiva a passeig d’Andalusia, on se’ns informa que l’empresa ha dit que tot els arbres estaven malalts. Quan volem veure l’informe, no hi ha informe... com pot ser que una empresa no tingui un informe de l’empresa???

Resposta. La tala de carrer Joaquim, ens va aconsellar tallar els arbres. Ningú ha tallat cap arbre per qui viu al carrer. Fa un any era anar traient tots aquests tipus d’arbre, les mèlies. Vol arbres mes adients a l’entorn urbà, costen molts diners al municipi. De la plaça de la rectoria es rebien moltes queixes, va buscar solucions: tapar la plaça, s’ha convertit en un pipi-can. Alguns arbres si que estaven malalts. Volen remodelar la plaça, per un tema de manteniment.

Alcalde. Avui hem aprovat el manual d’imatge corporativa. Entra en vigor el moment en què s’aprova... en base a què el govern ha procedit a fer el canvi del vidre de la porta d’entrada? Amb falta de prudència...

Resposta. Ho han fet per deferència.

Regidor Jiménez. Perquè en els pressupostos del 2019, era 0? No estava previst?

Resposta. No estaven disposats a comprar l'edifici al preu que demanaven. Però hi ha hagut converses a posteriori que han portat a modificar aquesta partida.

Regidora Ginestí. Des de l’1/04 causa baixa del patronat. El dia 11 d’abril es va presentar el llibre, i a la tribuna hi havia la mesa amb representació... perquè hi era vostè?

Resposta. Creu que es una tonteria sobre aquest aspecte. Ella va procurar ajudar en tota l’edició del llibre, trobant ls persones i per tant creia que hi havia de ser.

 

0 Opinions

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!