0
0
Vota!

5. Proposta de resolució d'al·legacions i aprovació definitiva de l'Ordenança municipal de Civisme i Convivència Ciutadana de l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès..

ILFC va presentar moltes al·legacions, de les quals s’accepten algunes, però les més importants, i sobretot el fet que l’ordenança no sigui punitiva, no han fet cas.

És una ordenança desfavorable i repressiva en molts aspectes.

JA. Marín (PSC). Reconeix el to i el treball de les 53 al·legacions presentades pel grup d’Imaginem. S’han desestimat 31, s’han estimat parcialment 11 i 11 més estimades al complet. Els motius de les desestimacions són amplis, referent al redactat, o bé perquè l’ajuntament no es l’administració competent. Les acceptades parcialment ho són per la modificació de l’article perquè s’incorporen el text.

Èlia Montagut (ILFC). No hi estem massa d’acord. De les 11 que s’han estimat són errades ortogràfiques i de sintaxi, de les estimades parcialment si que n'hi ha alguna que canvia el fons. Però de les més profundes i importants, no s’han acceptat. Per exemple l’ordenança 27, el joc a l’espai públic. No es pot prohibir el joc dels infants a l’espai públic, la mainada ha de poder jugar als carrers. Entenem que s’usa la prohibició més que la prevenció o la informació.

Rosa (ERC). Comparteixen el posicionament d’Imaginem. Els hagués agradat que no fos tant restrictiva, hi hagués tingut una mica més de consens.

Alex Vega (ILFC). Repartir informació al carrer podria ser sancionable, també enganxar cartells convocant a la ciutadania... en canvi, per les pintades feixistes no s’hi fa res.

A FAVOR: PDCAT – PSC - PP (10)

EN CONTRA: ILFC – ERC  (6)

ABSTENCIÓ: CxF (1)

 

0 Opinions
Resultat ple municipal
4
6
1

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!