0
0
Vota!

4. Proposta d’aprovació del Manual d’imatge corporativa de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, dels seus Patronats municipals, dels Consells de Poble i de la Policia Local de les Franqueses del Vallès..

Porten aquesta proposta al ple quan ja l’han feta extensiva des de la Fira de Nadal. A més a més la presentació als grups municipals es farà just demà mateix al matí.

Caldrà tornar a redissenyar l’escut ja que en passar de poble a ciutat, pel nombre d’habitants, la corona de l’escut canvia.

Èlia Montagut (ILFC): . Tenim un dubte, i escoltant l’explicació de l’alcalde encara ho entenem menys... en el punt es parla d’aprovar la imatge corporativa, no de la imatge de les mans...

A. Profitós (ERC). Perquè es porta aquest punt a aprovació de ple? És obligatori? És una deferència de l’equip de govern? Com es que tot just avui n’hem rebut la informació al respecte? El que s’ha d’aprovar avui només el manual d’imatge corporativa... tot el que ha explicat del disseny extret de la consulta a la ciutadania, la marca de les franqueses «la mà».

F. Colomé (PDECAT). L’aprovació del manual d’imatge corporativa. Les dues coses. Això es fruit d’un concurs que es va realitzar. Ha fet la marca i els logos.

Rafa Bernabé (ILFC):. La part resolutiva no diu res més que l’aprovació del manual d’imatge. El que es vota és el que està escrit al text de la part resolutiva que es porta al ple. Tenim un problema amb els horaris de les reunions, no es poden fer amb 30’. No es pot fer participar a l’oposició amb reunions d’aquest tipus.

A. Profitós (ERC). Si que ens agrada el logo, cosa que no treu que no s’estigui fent bé l’aprovació del ple. No estem votant el manual de marca de les franqueses.  El logo ja apareix en llocs del nostre municipi, com per exemple a la porta de l’ajuntament.

A FAVOR:  ILFC – ERC – PDCAT – PSC (15)

ABSTENCIÓ: PP – CxF (2)

0 Opinions
Resultat ple municipal
9
2

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!