0
0
Vota!

7. Precs, preguntes i interpel·lacions.

REGIDOR MARÍN. Que se sap del fet que es va produir de la intervenció policial sobr un grup de persones que penjaven llaços i van ser agredits per un grup d’extrema dreta.

Resposta: incident que hi va haver entre un grup de feixistes. Condemnen l’atac rebut. No tenen constància que el grup que teocràticament va ser agredit hagi presentat denúncia. L’actuació de la policia local va ser ajustada als principis bàsics d’actuació.

 

REGIDOR AGUILERA. Quines mesures s’ha pres per lluitar contra la segregació? Com queda el tema de l’oferta de P3 al municipi?

Resposta: tenen compromís del departament que no es perdrà la línia del curs passat. No s’arriba a les 7 línies, es manté la mateixa oferta que el curs passat. Fa poc s’ha signat el pacte contra la segregació, manca la dotació econòmica. Ja s’està treballant amb l’escola afectada i amb el departament. S’ha aconseguit fer formació gratuïtes als mestres i manteniment de l’edifici.

Màrqueting per a l’escola. Projecte teatre que han augmentat un curs més.

 

A. PROFITÓS / JA. CORCHADO. A que es deu el retard de la signatura dels convenis de la zona esportiva de Bellavista.

Resposta: Com que es una subvenció pública cal justificar, fins que no està ben justificat no es pot signar un altre conveni.

 

A. PROFITÓS /R. PRUNA. Arbre de Can Bruguera. S’ha fet alguna cosa per resoldre el tema?

Resposta: petició feta el dilluns passat. Es comunicarà la resolució que es prengui.

 

ALCALDE. Farem alguna declaració institucional per denunciar-ho?

Resposta: condemna qualsevol acte de feixisme. Els llaços grocs no pertanyen a cap partit polítics, i que l’espai lliure no ha de ser un espai neutral. És llibertat d’expressió.

 

A. PROFITÓS / ALCALDE. No s’ha vist ningú vigilant el parc dl Falgar, ni manteniment. Cap avís de prohibició de nedar al llac... tenen previst la presència d’alguna persona?

Resposta: Cartelleria Parc del falgar. Assisteix a una reunió de xarxa natura per tenir la normativa pertinent per posar els cartells. Ara posaran normativa.

 

REGIDOR MOI. Les fonts de l’escola Joan Sanpera a l’estiu es tancaven... com que el pati queda obert cal que es tingui accés a l’aigua de la font?

Resposta: No s’haurien de tancar. Els patis de les escoles han d’estar oberts

 

ALCALDE. Vam estar presents en l’acte amb el Sr. Torra. Es va treure pit per tenir els símbols polítics al balcó, i al cap de 24h ja no n’hi havia cap. Quina fal·làcia es fer una festa com si fos una inauguració? Encara és un edifici en obres. Quina falta feia fer aquest teatre?

Resposta: van rebre un requeriment ahir mateix per treure els llaços grocs. No he parlat mai d’inauguració, el CATSALUT ja té les claus. La biblioteca té adjudicats els mobles. El més avançat és el pavelló. Ja es podria començar a fer servir. Van fer una jornada de portes obertes.

 

A. PROFITÓS / ALCALDE. Té similitud el fet de fer un ple buit de contingut amb la inauguració d’un edifici que continua en obres?

Resposta: en 8 anys ja hi va haver un altre ple d’aquestes característiques. En l’ultim ple hi tornaran a haver punts de discussió.

 

A. PROFITÓS / ALCALDE.  Quin és el criteri per no cedir cap espai de la plaça de l’espolsada als partits polítics? Perquè queda exclosa de la campanya?

Resposta: a les generals no està posada, però si es demana a les municipals es posarà.

 

A. PROFITÓS / ALCALDE. Fa mesos que tenim un ROM pendent de resoldre al·legacions i pendent d’un dictamen de la federació catalana de municipis. Que en sabem?

Resposta: si no hi ha res a dir es pot actuar per silenci administratiu.

 

0 Opinions

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!