0
0
Vota!

13 Precs, preguntes i interpel·lacions.

Prec a l’alcalde i al regidor d’esports: que mirin d’obrir més vies de diàleg amb el CF Les Franqueses

Resposta:JA Corchado s’ha sentit al·ludit...

Prec a l’alcalde: estem decebudes per no aprovar la nostra moció (de ILFC) per al foment de la producció d'energia elèctrica fotovoltaica al municipi. La rebutgen i ignoren.

Resposta: van dir que volien esmenes que nosaltres no vam acceptar. En presentaran una d’alternativa. Començaran a presentar mocions alternatives.

Pregunta al regidor Ganduxer: la moció aprovada al ple del mes de març de 2018 acordava una sèrie punts, alguns dels quals encara no s’han fet efectius, com ara, destinar una partida pressupostària per a la instal·lació d’aparcaments segurs per a bicicletes com a prova pilot en les dues estacions de tren del municipi; així com redactar un pla director de la bicicleta per tal d’aconseguir un increment significatiu en l’ús quotidià de la bicicleta. Tampoc no tenim notícia de cap acció per tal de generalitzar l’ús de la bicicleta com a transport per anar als centres educatius.

Resposta: Conjuntament amb obres i serveis i urbanisme estan fent un estudi per veure on es poden col·locar aparcaments de manera segura.

Preguntar al regidor Ganduxer / Pruna: quan trigaran a solucionar el mur de la carretera de l’Ametlla (baixada de la verge, talús)

Resposta: l’ajuntament no n’és el propietari. Una vegada amb tots els estudis a les mans, i amb els pressupostos. Han enviat un expedient al propietari per avisar de l’inici de les obres i perquè li passaran la factura al propietari.

Pregunta a la regidora Rosa Pruna: El tema del catàleg de masies, es va finalitzar? Com és que encara les Franqueses del Vallès no apareix a la llista de catàlegs de patrimoni de la Diputació de Barcelona?

Resposta: avui a 31 de gener de 2019 ha arribat per passar al gestiona per revisar-lo. Es farà un consell de pagesia per donar-lo a conèixer.

Pregunta Alcalde. Camí de Marata. Velocitat de 40 a 30km. Reducció de velocitat, cal fer controls esporàdics. Previsió d’acabament de l’actuació.

Resposta: no li arriba el malestar, diuen que estan contents. Queda tot el tema lluminós pendent. Informe de l’inspector de policia: trams de 40 i molts trams de 30km. Tonatge de 7,5 va ser un error i ja s’ha modificat.

0 Opinions

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!