0
0
Vota!

6.Proposta per a la resolució d’al·legacions i aprovació provisional de la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana de les Franqueses del Vallès en relació a la UA-21A i UA-21B.

L'equip de govern accepta 1 al·legació que havía presentat ILFC que era sobre la implementació d’edificacions que
incorporin característiques ambientalment sostenibles, així com facilitar l’ús de la bicicleta amb carrils i aparcaments segurs.
Les altres 4 presentades la desestimen.
Aquesta modificació del PGOU pot acabar judicialitzada com el sector N. Perquè no s’ha cercat una entesa amb els propietaris?.

Desenvolupament del Ple:

Ganduxer (PDCAT). el regidor s’excusa davant del regidor Profitós per un escrit que va fer que l’han entrat
com a al·legació. Exposició tècnica.

È Montagut (ILFC). Volem aclarir que estem d’acord a que es regeneri aquesta zona, per la rehabilitació i com a
creixement natural. El primer punt queda rebutjat, respecte a arbres i jardins que no són històrics, és cert que a les franqueses no en tenim cap, si seguim així no en tindrem mai. Els arbres més vells, pi pinyer i alzines sureres, tenen aproximadament 43 anys com a mínim, han vist passar 6 alcaldes de les franqueses. Hi ha una frase de l’informe que diu que l’actuació no té efectes sobre la biodiversitat perquè és una zona urbana. No és cert. El catàleg dels arbres s’ha de revisar i refer. Ens accepten la segona al·legació, només per la part de l’administració, cal ampliar que les mesures ambientals afectin a privats. S’ha desestimat a l’oportunitat de l’ajuntament per habitatge social, i equipaments per a usos socials. Es compleix normativa, però demanàvem era fer un pas més endavant. Aquesta
modificació acabarà judicialitzada com el sector N? No entenem l’interès del govern en no dialogar amb els propietaris.

A Profitós (ERC). Dóna les gràcies al regidor Ganduxer. En què es basen a l’hora de quantificar les indemnitzacions? No es justifica perquè es tira a terra l’edifici de la cantonada, perquè no està previst el cost per indemnització al propietari? Explica la visió del govern sobre l’eix principal de la rambla a l’espolsada. L’estació transformadora encara no en tenim el lloc definitiu.

Ganduxer (PDCAT). No estan posant sobre la taula cap projecte d’urbanització ni reparcel·lació. Només porten al ple una modificació del PGOU.

A Profitós (ERC). Són els primers interessats en què això es tiri endavant.


A FAVOR: PdCat - PSC

ABSTENCIÓ: ILFC – ERC – PP - CxF

 

0 Opinions
Resultat ple municipal
3
8

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!