0
0
Vota!

7. Proposta per resoldre les al·legacions presentades pel grup municipal Imaginem Les Franqueses en Comú-Entesa al Pla Social i Econòmic de les Franqueses del Vallès i aprovar definitivament el Pla Social i Econòmic de les Franqueses del Vallès..

S'han desestimat totes les al·legacions de ILFC, i nosaltres (ILFC) mantenim que es tracta d’un pla poc concret i poc transversal i que difícilment, si els objectius no estan molt clars des de l’inici, es podrà redreçar la situació un cop
engegada la mesa.

Desenvolupament del Ple:

F. Jiménez (PDECAT): Tenint en compte que s'ha tingut poc temps, consideres que les al·legacions presentades semblen més una moció. Ja es va fer una sessió explicativa del pla en sessió informativa. veu de manera positiva la nostra participació (ILFC), però la majoria de propostes ja hi són incloses. Fa un respàs oral de la resolució de totes les al·legacions.
È. Montagut (ILFC): L’explicació que va fer el personal tecnic va ser magnífica i ho vam agrair. Això no treu que en ple no es veu reflexat tot el que es va dir. Potser és cert que les al·legacions  no eren concretes però el pla encara ho és menys. Manca de participació en aquest pla, s’ha confeccionat des de l’equip de govern no hi hem pogut participar en la seva confecció. No tenen objectius concrets amb cap eina que es pugui avaluar. No es diu ni com, ni quan ni de quina manera s’avaluarà. Finalment, manca la mirada global i transversal, i innovadora sobre l’economia social.
Cassà (ERC): Lamenten que no s’hagin estimat les al·legacions, consideren que són pertinents.
F. Jiménez (PDECAT): Tot el que demanem al que ho faci la taula.
R. Bernabé (ILFC): Abstenció perquè creiem que aquest pla es necessari. Des de l’àrea ho tenim molt clau ens diu, i ens enumera un seguit d’objectius, però en el pla no es veuen. La taula no sabem fins a quin punt serà participativa. No tenim cap informe de l’àrea d’Economia, el pla ha de ser híbrid amb d’altres arees de l’ajuntament. Diem que un reglament tant ampli te l’avantatge i té el desavantatge que sense temps per fer aportacions, seran els tècnics que ens diran el que cal fer. Càrites només a delegat el banc d’aliments al xiprer, i per tant cal que s’hi inclogui.

VOTACIÓ       PdeCAT     PSC     ILFC     ERC     CxF     PP    Total

A favor              6                3                                               1     10

En contra

Abstenció                                          4        2         1                     7

0 Opinions

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!