0
1
Vota!

2. Donar compte del decret de l'alcalde núm. 2018-1651 de 18 de juny, en què es resol el nomenament de la delegada de protecció de dades de l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès i els seus patronats i ens dependents i del president i portaveu de la Comissió de transparència i protecció de dades i responsable de les funcions de supervisió en l'àmbit polític..

Aquest punt no es vota, és un donar compte.

Per una banda l'equip de govern fa compliment de la nova normativa europea de protecció de dades que marca la necessitat obligat+oria d'un responsable tècnic en la matèria en totes les administracions públiques; per una altra, hi ha dos elements perillosos:
La tècnica que designen prové de l'Ametlla, ocupant un lloc temporal a les Franqueses, però sembla ser que, presumptament, està implicada en una denuncia judicial per temes de corrupció en aquell poble, i en el nostre el govern li ha donat molta importància en temes de personal (on sembla que està centrada la denuncia), contractes públics i defensa legal de l'Ajuntament. Sembla estar acumulant molt poder i ara la volen fer de la plantilla. Volem investigar a fons la situació. El regidor del govern Jiménez és el nomenat per la comissió de protecció de dades i transparència, però no ha facilitat gaire la transparència municipal als grups polítics de l'oposició. Preocupa que ara amb l'excusa de la protecció de dades encara dificulti més l'accés a la informació. L'oposició està exclosa de la comissió.

0 Opinions

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!