1
2
Vota!

13.Proposta d’aprovació del conveni entre el Departament de Territori i Sostenibilitat de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona, els Ajuntaments de Granollers, Canovelles, les Franqueses del Vallès, la Roca del Vallès i la societat Empresa Sagalés, SA, per a la millora dels serveis de transport de viatgers per carretera a Granollers, Canovelles, les Franqueses del Vallès i la Roca del Vallès.

- Aprovar el Conveni entre el Departament de Territori i Sostenibilitat, l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona, l’Ajuntament de Granollers, l’Ajuntament de Canovelles, l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, l’Ajuntament de la Roca del Vallès i la societat Empresa Sagalés, SA, per a la millora del serveis de transports de viatgers per carretera a Granollers, Canovelles, les Franqueses del Vallès i la Roca del Vallès, per el període comprès entre l’1 de gener de 2018 i el 31 de desembre de 2018. 

- Autoritzar la despesa de 220.173,38€ amb càrrec a l’aplicació pressupostària 2018 05 4411 22300.

Línia 6 de bus de Granollers a Corró d’Amunt.
Línia 512

Desenvolupament del Ple:

M.Torres (PDECAT): L’import anual s’incrementa un 10%. La linia 6 no tindrà cap pujada. Les línies 1 i  3 més freqüència de pas, es compra un autobús nou, la linia 21 i 22 i la 6, canvi de recorregut. La linia 6 comença més d’hora i acaba més tard per tant. Serveis tot l’any, durant el mes d’agost s’augmentaràn la freqüència de 30’ a 60’. Es millora puntualitat.

È. Mongtagut (LFIC): No es tenen en compte les necessitats respecte a la moció presentada i aprovada pel transport escolar. No entenem el recorregut de la linia 6, no hem sabut veure’n les millores.

A. Profitós (ERC). En el conveni no apareix el recorregut exacte que relata el nostre cap d’àrea.
Autobús numero 6 arriba fins a Can Bassa, el paguem només nosaltres. Paguem una morterada dels autobusos, però no en tenim millores reals. La línia 512 se solapa amb la nostra? quines aportacions hem fet nosaltres en aquest conveni?

Alcalde. Consell comarcal ens està fent un estudi pel transport escolar. Potencien la linia 6 amb un nou autobús, n’hi haurà 2, amb freqüència de 30’. S’arriba a Can Bassa i a l’estació de tren de Granollers centre. No miri el conveni, miri l’informe del tècnic. EL mes d’agost també tindrem transport públic.

È. Montagut (LFIC): Si realment es vol apostar pel transport públic cal dignificar les parades. Demanem que algú de vosaltres agafi el bus a Milpins de baixada, impossible pujar per l’esglaó per les persones grans. Punt feble els dels polígons, totalment desproveïts de transport públic.

A. Profitós (ERC): Les parades són penoses. perquè hem de pagar nosaltres sols la linia. El que surt en el conveni, és mentida? Què estem aprovant? Parada del bus a Mercadona? Té alguna cosa a veure amb la il·legalització de l’activitat? Aquest any toca negociar conveni nou.

Alcalde. Conveni amb mercadona per tenir parada per finançar l’autobús 6. Es renova acord amb granollers. Miraran de racionalitzar el recorregut fins a l’Institut de Bellavista. Tema polígons: es va aprovar fa temps i no s’utilitzava.

VOTACIÓ:

                 PdeCAt (6)  PSC (3)    ILFC (3)   ERC (2)  CxF (1)  PP (1)    Total
A favor         X                    X                                                                     9
En contra                                          X            X                                        5
Abstenció                                                                      X           X             1

 

 

0 Opinions
Resultat ple municipal
9
6
2

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!