1
2
Vota!

7.Donar compte del Decret de l'alcalde número 2018/245 de data 30 de gener, en què es resol el cessament de personal eventual.

Assessor de polítiques socials
Tasques:
• Enllaç entre el Regidor i la Cap de l’Àrea, i
• Assessor en: Atenció a Persones en Dependència, Promoció Social, Infància i Família, Ciutadania i Convivència, Igualtat i Mediació.
Aprovació al ple 28 d'abril de 2016
Nomenat des del 23 de maig de 2016
Cessament 31 de gener de 2018.

Desenvolupament del Ple:
E. Pericas (ILFC): Se’ns va demanar confiança en el moment de nomenar-lo, però no hem estat informats del que s’anava fent, ni hem tingut suficient informació...
No tenim encara la memòria de serveis socials que tenia com a encàrrec principal portar a terme aquesta persona,
tampoc no se’ns han concretat quines tasques ha realitzat durant aquest any i mig llarg,
No sabem el motiu del cessament, si ja ha acabat la feina, o ha decidit marxar... qui és el moment del seu cessament? Se l’ha acomiadat? si era tant important tenir-lo treballant a l’àrea de polítiques, se’l pensa substituir?
Qui realitzarà la tasca d’enllaç entre el regidor i la cap d’àrea?
Qui farà l’assessorament Atenció a Persones en Dependència, Promoció Social, Infància i Família, Ciutadania i Convivència, Igualtat i Mediació?
No sabem si tampoc s’ha pogut posar al dia els informes de serveis socials que no s’havien fet mai? Nosaltres no en tenim cap constància.

A. Profitós (ERC): En la mateixa línia.

F. Jiménez (PDECAT): S’ha facilitat sempre la informació. Hem millorat en la gestió, i l’acompanyament de les persones que porten des de serveis socials. Constitució del consell econòmic i social. Dóna les gràcies i agraïment a la tasca realitzada.

E. Pericas (ILFC): Exceptuant les reunions del principi, les converses informals a peu de passadís ens sembla que no es suficient, Existeix una memòria de serveis socials? S’han posat al dia tots els informes que no s’havien fet mai?

F. Jiménez (PDECAT: Estan acabant la memòria, ens convocarà el proper mes, per informar-nos del resultat i els propers projectes.

 

0 Opinions

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!