1
2
Vota!

8.Moció que presenta el grup municipal Esquerra Republicana de Catalunya per procedir a una amortització anticipada de deute viu de préstecs ICO de l'anomenat Pla Rajoy.

Manisfestar que l'existència del Pla d'Ajust i llurs prèstecs limita la gestió i administració del nostre municipi.

Manifestar la voluntat del Ple de reduir de forma anticipada el deute d'aquest tipus de prèstecs, sense rebaixar la qualitat dels serveis prestats

ERC proposal destinar romanent per amortitzar deute. Es un dels punts que va pactar amb el govern quan al 2016 els va aprovar els primers pressupostos.

Resultat del Ple:

A. Profitós (ERC): Defensa la moció, l’amortització de capital de préstecs.

F. Jiménez (CiU): Diu que es condicioni a tenir resultat positiu. Que no condicioni el pressupost.

R. Bernabé (ILFC): Creiem que és obligació eixugar deute causat per una mala gestió anterior. Critica la llei del PP que limita la despesa en temes socials per exemple a l’administració local.

A. Profitós (ERC): Vol que s’aclareixi com es redacta l’amortització en termes de dates de pagament. Que l’interventor deu estar informat.

Alcalde: Demana marge fins el 30 de gener. (Interventor, el 30 de gener tancaran pressupost segur, al 31 de desembre el pressupost de despeses està ajustat, es pot fer al tancar, ha de decidir el govern.) Alcalde demana “confiança”, si el resultat és positiu ho faran.

A. Profitós (ERC): Vol estar segur en dates.

Queda 31 de desembre si el resultat és positiu.

Votació: Sí: 15 (TOTS).

0 Opinions
Resultat ple municipal
15

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!