2
0
Vota!

7.Moció que presenta el grup municipal Esquerra Republicana de Catalunya per mantenir un transport públic de qualitat per a Corró d'Amunt, Marata i Mil Pins el mes d'agost.

Davant del fet que el servei de transport d'autobús que enllaça Corró d'Amunt amb la resta del municipi desapareix el mes d'agost i que la proposta d'ERC en Ple de cobrir el servei i la despesa a l'agost per l'ajuntament va ser desestimada, s'insta al govern a proporcionar un servei de autobús  suficient el mes d'agost

Resultat del Ple:

A. Profitós (ERC): Fa defensa de la moció, critica la manca de transport a l’agost a Corró d’Amunt i Marata. Cal fer un servei més complet, a la carta, no gratuït (Han fet una esmena que canvia el que demanen, ara volen un taxi subvencionat al 60% durant a l’agost, sota demanda). El que ofereix el govern és molt limitat. Econòmicament és assumible.

F. Jiménez (CiU): Ell és el president del Consell del Poble, es sent interpel·lat en dir que va dir coses que ell no defensa. Diu que no es podia fer amb el romanent del Consell. Diu que aquest model proposat pel govern el volen presentar el dilluns al Consell del Poble. Diu que no deixarien a ningú amb necessitat sense mitjà de desplaçament. Això és una prova pilot. Però qui tingui necessitat ho ha d’acreditar i donaran el servei. Diu que no tenen casos en Corró d’Amunt que tinguin coneixement.

À. Vega (ILFC): Critica que no s’informi als membres del Consell del Poble del projecte final. Critica que el servei que es planteja és molt limitat i que té punts que no estan clars. Es possible que fent les coses a darrera hora i malament la gent no en faci us i després diguin que hi ha demanda. Aquest tema ve del desembre i ens han marejat.

A. Profitós (ERC): No queda clar que vol fer exactament el govern. Demana que es clarifiqui.

F. Jiménez (CiU): Diu que no han informat perquè ERC va presentar una moció, per debatre avui i presentar-ho al Consell del Poble de dilluns. Diu que donen la informació que es demana. Diu que garantiran el servei a qui tingui necessitats.

R. Bernabé (ILFC): Critica que no han informat al Consell, ni va l’ordre del dia de la plenària. Aquí cal separar dues coses, el servei amb persones amb problemàtiques, i el servei de transport públic a Corró i Marata, el model que proposen està condemnat al fracàs segurament.

A. Profitós (ERC): No queda clar la proposta del govern, demana al govern que expliqui que volen tocar exactament en la moció. Que volen modificar per saber que votar.

F Jiménez (CiU): Cal que la persona justifiqui que no te mitjans.

Alcalde: Corró d’Amunt no tenia transport, ara tenen 11 mesos, i ara donen transport públic l’agost 1 dia a la setmana, dijous, i un servei a la carta per necessitats especials a la carta (Que pocs llocs tenen). Si es necessita justificadament no ho pagarà. (2 serveis diferents).

A. Profitós (ERC): Fa una proposta d’esmena. Accepta esmena 100% subvenció en cas de necessitat econòmica.

Alcalde: Accepten moció.

Votació: Sí: 15 (TOTS).

0 Opinions
Resultat ple municipal
15

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!