1
0
Vota!

14.- MOCIÓ QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA DE SUPORT A LA MOCIÓ APROVADA PEL PARLAMENT DE CATALUNYA PER ATURAR LA LICITACIÓ DEL QUART CINTURÓ ENTRE TERRASSA I GRANOLLERS.

Proposa Manifestar el suport de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès a la moció aprovada el passat dia 15 pel Parlament de Catalunya, moció que reclama al govern de l’Estat que paralitzi la licitació de l’estudi informatiu de la B-40 (4t Cinturó) en el tram Terrassa-Granollers, perquè el govern català ja està treballant en un pla de mobilitat dels dos Vallesos.

I manifestar la voluntat del nostre ajuntament de participar a l’elaboració del Pla de mobilitat, amb representació, si és possible, de tots els grups municipals.

Desenvolupament del ple:

Àngel Profitós (ERC): Donar suport a la moció aprovada pel Parlament. El govern ja esta treballant en un pla de mobilitat entre les dos vallesos.
Francesc Colomé (CIU): No al 4t cinturó en el seu pas per Les Franqueses.
Rosa Pruna (CIU): Totalment d'acord.
Rafa Bernabé (ILFC): Les mocions presentades no especifica en si per les franqueses o per un altre lloc. Cal tenir la pancarta al balcó.
Francesc Colomé (CIU): Ho defensarem a mort
Rafa Bernabé (ILFC): Principi de solidaritat. No ens quedem només en el nom.

VOTACIÓ CIU ILFC PSC ERC CXF PP Total
A favor           X    x     x        x       x           16
En contra

Abstenció                                              x    1

0 Opinions
Resultat ple municipal
10
1

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!