1
0
Vota!

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL D'ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA PER HISSAR LA BANDERA ESTELADA AL BALCÓ DE L'AJUNTAMENT I PER IDENTIFICAR EL MUNICIPI DE LE S FRANQUESES DEL VALLÈS COM A "MUNICIPI PER LA INDEPENDÈNCIA" .

ATÈS que el passat dia 27 de setembre el Ple de les Franqueses del Vallès va acordar de manera definitiva l’adhesió del nostre municipi a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).
ATÈS que en el mateix Ple es va aprovar una moció per la creació d’un Estat propi per Catalunya on, entre d’altres, s’instava al Parlament de Catalunya a sotmetre a votació una declaració unilateral de sobirania nacional i a convocar si s’escau una consulta sobre la independència de Catalunya i es declarava les Franqueses del Vallès territori català lliure i sobirà.
ATÈS que la projecció pública d’aquestes decisions hauria de ser el més àmplia possible tenint present la importància històrica d’aquestes decisions pel futur del nostre país.
ATÈS que una de les vies per evidenciar el compromí s de les Franqueses del Vallès en la lluita per la llibertat de Catalunya és, entre d’altres, l’ús i la visibilitat d’elements simbòlics i distintius relacionats amb aquesta lluita.

Primer.-
HISSAR la bandera catalana estelada al balcó de l’Ajuntament, al costat de la senyera i la bandera de les Franqueses del Vallès,
i a totes les entrades del municipi en un punt destacat i visible (preferentment a les rotondes d’accés) fins a l’assoliment de la independència de Catalunya i a la regulació definitiva dels símbols nacionals en el marc de la futura Constitució catalana.
Segon.-
COL·LOCAR plaques identificatives amb el lema “Municipi per la independència” a totes les entrades del municipi, al mateix lloc on es situen les senyals de trànsit que marquen l’entrada al municipi o dels seus diferents pobles.

0 Opinions
Resultat ple municipal
6
5

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!