1
0
Vota!

7.- PROPOSTA D’APROVACIÓ DE LA MODIFICACIÓ DE L’ACORD DEL PLE DE 30 DE JUNY DE 2016, RELATIU AL NOMENAMENT DE REPRESENTANTS DE LA CORPORACIÓ A LA JUNTA DE GOVERN DEL PATRONAT MUNICIPAL DE CULTURA, EDUCACIÓ, INFÀNCIA I JOVENTUT.

Es proposa nomenar el senyor Jordi Ganduxé Pascual com a representant del grup municipal Convergència i Unió a la Junta de Govern del Patronat municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut i restablir la Sra. Marina Ginestí Crusells com a Presidenta de la Junta de Govern del Patronat municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut ensubstitució del.senyor Jordi Ganduxé Pascual. La resta de la composició la composició d'aquesta Junta de Govern no es modifica.

Resultat del Ple:

Rafa ernabé (ILFC(: De fa temps que diem que hi ha d'haver coherència en la composisicó dels dos patronats.Tenim una sensació d'anar cadascú a la seva, tenint composicions diferenciades. 1 Representant de cada partit, + la presidència, que no trobem al patronat d'educació i cultura. Demanem que hi hagi un suplent i pugui votar, es podria
vulnerar algun dret a nivell de regidors.
Àngel Profitós (ERC): Vot a favor perque ho entenen com un tràmit.
Francesc Colomé CIU): Cal mirar els estatuts, si hi està recollit el tema dels suplents, cal fer-ho.amb pacte de govern, els patronats queden coberts, amb un pacte intern. No se salten els estatuts.
Àlex Vega (ILFC): Recorda que hi havia un compromis verbal al ple de canviar els estatuts perquè s'inclogui el tema de suplents.

VOTACIÓ CIU ILFC PSC ERC CXF PP Total
A favor         X     X     X      X                X 16
En contra
Abstenció                                       X        1

0 Opinions
Resultat ple municipal
10
1

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!