4
0
Vota!

13.- MOCIÓ QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL IMAGINEM LES FRANQUESES EN COMÚ – ENTESA PER DEMANAR DECIDIR DES DE CATALUNYA I EL VALLÈS LES SOLUCIONS A LES SEVES NECESSITATS DE MOBILITAT.

Atesa la necessitat que es resolguin els problemes de mobilitat al nostre municipi i, en general, al Vallès, en benefici del trànsit de persones i mercaderies amb origen i destí majoritàriament a la mateixa comarca o a les comarques veïnes.

Es proposa l'adopció dels següents acords:

Primer. Instar el Govern espanyol a anul·lar la licitació de la redacció de l’estudi informatiu de la B-40 (Tram Terrassa-Granollers).
Segon. Instar el Govern de la Generalitat de Catalunya a fer les oportunes accions polítiques i jurídiques per aturar la licitació de l’estudi informatiu de la Autovia Orbital de Barcelona B-40, tram Terrassa-Granollers (enllaç AP-7/C-60).
Tercer. Instar el Govern de la Generalitat a reclamar de l’Estat espanyol la competència plena sobre la mobilitat al Vallès com es desprèn del vigent Estatut de Catalunya.
Quart. Instar el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya a comptar amb l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès i a convidar a la Campanya Contra el Quart Cinturó en el procés de redacció del Pla específic de mobilitat del Vallès.
Cinquè. Convidar el Parlament de Catalunya, la Diputació de Barcelona, els Consells Comarcals del Vallès Occidental i Vallès Oriental i tots els municipis a donar suport a aquests acords.

Resultat del Ple:

Eli Pericas (ILFC): Defensa de la moció.

Àngel Profitós (ERC): Votaran a favor. Recolzen la campanya.

 Votació: Sí: 15 (CiU, ILFC, PSC, ERC, CplF). No: 0. Abs: 0.

0 Opinions
Resultat ple municipal
15

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!