4
0
Vota!

11.- MOCIÓ QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA PER LA DEFENSA DEL DRET DE LES DONES AL TREBALL EN IGUALTAT D'OPORTUNITATS.

La moció presenta a aprovació:

El suport al Parlament de Catalunya i al Govern de la Generalitat en les iniciatives legislatives que permetin fer aplicables i efectives les lleis suspeses pel Tribunal Constitucional. A tal fi, participar de les accions que es puguin organitzar en rebuig de la suspensió de les lleis catalanes i a favor de la sobirania del Parlament de Catalunya.

Garantir el compliment per part de l’Ajuntament del Segon Pla Comarcal d’Igualtat de Gènere 2015-2018 al qual està adherit, així com d’un protocol per prevenir i abordar l’assetjament sexual i per raó de sexe.

Donar suport a les empreses del municipi sobre els plans d’igualtat i les mesures per prevenir i abordar l’assetjament sexual i per raó de sexe en l’àmbit laboral, així com fer-los arribar la recomanació d’inscriure els respectius plans al Registre de Plans d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Resultat del Ple:

Rosa Cassà (ERC): Defensa moció.

Ferran Jiménez (CIU): Diu que havien de fer mocions separades perquè és complexa d’interpretar. Demanen claredat a les mocions. Votaran a favor.

Àlex Vega (ILFC): Votarem a favor. Fer accions reals i efectives a la realitat. Les recolzarem i participarem.

Joan Antoni Marín (PSC): Recolzen el fons. Però consideren que amaga motius nacionalistes i per això no la comparteixen. Votar per punts per ROM no es pot, els agradaria.

Rosa Cassà (ERC): Defensa que a causa del tribunal les dues coses van lligades.

Francesc Colomé (CIU): Es podria sumar més gent amb un redactat final.

Àlex Vega (ILFC): Entenc que el PSC s’oposarà a fer un ROM que no deixarà debatre mocions al ple. No? Recolzem que es pugui votar punts concrets.

 

Votació: Sí: 12 (CiU, ILFC, ERC, CplF). No: 0. Abs: 3 (PSC).

:

0 Opinions
Resultat ple municipal
6
3

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!