0
4
Vota!

9.- PROPOSTA DE RATIFICACIÓ DE L'ACORD ADOPTAT PER LA JUNTA DE GOVERN LOCAL EN SESSIÓ DEL 28 DE JULIOL DE 2016 RELATIU A LA INTERPOSICIÓ D'AL·LEGACIONS CONTRA LA PROPOSTA DE MODIFICACIÓ DE LA DELIMITACIÓ DE LA TRAMA URBANA CONSOLIDADA DEL TERME MUNICIPAL DE LES FRANQUESES DEL VALLÈS.

La Generalitat ha denegat la demanda de l'ajuntament de consolidar la trama urbana a la zona del Mercadona.

Proposta d'interposar al·legacions contra la proposta de modificació de la delimitació de la trama urbana consolidada del terme municipal de les Franqueses del Vallès, de conformitat amb el document annex que diu:

sempre i quan s’excloguin els àmbits o zones següents:
- El sector C Corró d’Amunt, atès que no està aprovat ni és vigent, així com la peça clau SE que se situa al nord d’aquest sector.
- El sector U Ramassar Nord i la concentració comercial vigent anomenada “Cruïlla C-352 amb C-251”.

 

Resultat del Ple:

Francesc Colomé (CIU): defensa que com defensen aquesta TUC l’han de defensar al·legant per buscar una sortida.

Àlex Vega (ILFC): Defensa la postura de ILFC.

Angel Profitós (ERC): D’acord amb ILFC. L’hi deneguen la TUC un altre cop amb moltes raons. Votaran en contra. Perquè van decidir per urgència sense passar pel ple?

Francesc Colomé (CIU): Es una qüestió de model de poble. Tenim opinions deferents. Ells tenen aquest model. Volen no deixar el poble en situació dèbil davant de l’entorn. Diuen que no afecta al comerç de proximitat i petit. Si la tomben ja decidiran al futur.

Angel Profitós (ERC): D’acord amb ILFC. Perque van anar d’urgència. Que faran?

Francesc Colomé (CIU): El Mercadona es quedarà a Les Franqueses i es garantiran els llocs de treball. Creuen que la millor manera és que Mercadona sigui TUC. Hi ha pla bé, la llei de comerç.

Àlex Vega (ILFC): Defensa dels treballadors i que faran?

 

Resultat: Sí: 9 (CiU, PSC). No: 6 (ILFC, ERC i CplF). Abs: 0.

0 Opinions
Resultat ple municipal
3
6

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!