0
4
Vota!

7.- PROPOSTA D’ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE L’OBRA DE LA MODIFICACIÓ DEL PROJECTE D’ACABAMENT DEL PARC DEL FALGAR I LA VERNEDA DE LES FRANQUESES DEL VALLÈS.

S'han presentat les empreses:

- BIGAS GRUP, SLU
- BARNASFALT, SA
- VIAS Y CONSTRUCCIONES, SA
- ABOLAFIO CONSTRUCCIONS, SL
- GRUPMAS CONSTRUCTORS, SLU
- COPCISA, SA

S'adjudica a a l’empresa BANASFALT, SA amb un període d’ execució de l'obra de 9 mesos i dues setmanes.

Resultat del Ple:

Sr. Ganduxer (CIU): Explica les empreses que es van presentar. Com va anar el concurs i puntuacions. Pressupost : 2.800.000€

Eli Pericas (ILF-EC) defensa la oposició de ILFC. No és el nostre model. Defensem una zona protegida. Com es pagarà?

Angel:Profitós (ERC) Van pactar amb el govern per tirar endavant el Falgar. Votaran a favor. Diu que la millora de mobiliari urbà no urbanitzi de més el parc. Critica que el govern ja no negocia.

JA Corchado PSC): Intervé per dir que el govern està obert i que qui es tanca és l’oposició.

F Colomé (CIU): Diu que són marrons que es van trobar ells. Que ell hauria fet un altre procés participatiu com el teatre. Diu que mantenen la conservació natural. Que LFI van recolzar nosaltres el procés. Diu que no està urbanitzat de més. Defensa el projecte, la Verneda absolutament verda i que és actuació mínima i que compleixen el mandat del procés participatiu.

Eli Pericas (ILF-EC): Ens vam oposar a com va anar el procés. No contesten d’on surten els diners. Sortiran del Sector N? No els tenim.

F Colomé (CIU): Sortiran del Sector N, estan pressupostats. Diu que tenen romanent de tresoreria. Diu que el proper dijous tindran aprovada la reparcel·lació i aprovat el sector N. Quasi ja poden treure a concurs les obres. Que poden girar quotes aviat. Diu que volen mirar el tema dels petits propietaris.

Resultat votació: Sí: 11 (CiU, PSC i ERC). No: 3 (ILFC). Abs: 1 (CplF).

0 Opinions
Resultat ple municipal
5
3
1

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!