2
0
Vota!

8.- MOCIÓ QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL D’ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA PER TAL D’INCORPORAR UN PUNT A L’ORDRE DEL DIA DELS PLENS ORDINARIS EN QUÈ ES DONI COMPTE DELS ASSUMPTES APROVATS PENDENTS D’EXECUCIÓ.

Desenvolupament del Ple:

  • Àngel Profitós (ERC): Defensa la moció. Cal poder fer seguiment dels punts aprovats. Diu que no estan complint el compromís de fer-ho a les Juntes de Portaveus o al web. Consideren que la gent ha de poder revisar com estan les coses aprovades.
  • Ferran Jiménez (ERC): Diu que sempre l’expliquen el mateix. Diu que ho fan a la junta de portaveus. Diu que no té lògica portar-ho al ple o web. Moltes gestions són informals. Faran document de resum per la junta. Diu que tenen voluntat al govern de compartir informació i gestions.
  • Juan Antonio Corchado (PSC): Diu que això s’ha de tractar a la Junta de Portaveus, no aquí. Votaran no. Però sí veuen bé repassar punt per punt a la junta.
  • Rafa Bernabé (ILFC): Demana conjugar treball intern informal amb informació que reclamen els ciutadans sobre temes aprovats. És important informar en els temes que la ciutadania té interès. La ciutadania no ha d’anar darrere dels regidors per estar informada. Cal trobar la forma per deixar constància pública. Entenem la petició d’ERC.
  • Àngel Profitós (ERC): El que ha dit el govern ho ha escoltat abans. Considera que la millor forma és un punt de donar compte al ple. Per fer feina mensual de seguiment. Temes pendents que estan al limb sense notícies. Per assegurar que es compleixen els acords del ple. Pot ser una simple fitxa que es vagi actualitzant. No afecta a la llei de dades personals.
  • Ferran Jiménez (CiU): També escolta el mateix d'ell. Demana confiança en que això funcionarà millor. Recorda que hi ha coses privades. Diu que no veu malament incloure conclusions importants al web. Diu que no és operatiu fer-ho al ple. Diu que donen la informació demanada. Que es poden discutir els temes importants pel web a la Junta de Portaveus.
  • Juan Antonio Corchado (PSC): Opina com Jiménez, a la Junta.
  • Àngel Profitós (ERC): Recorda que sols parla de mocions, de l’estat d’execució dels acords de la mateixa.
0 Opinions
Resultat ple municipal
6
3

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!