0
2
Vota!

3.- PROPOSTA D’ADJUDICACIÓ CONDICIONADA DE LA CONCESSIÓ DE L’ÚS PRIVATIU D’UN BÉ DE DOMINI PÚBLIC (PARCEL·LA Q1 RESULTANT DEL PROJECTE DE REPARCEL·LACIÓ DEL PLA PARCIAL DEL SECTOR N), EN RÈGIM DE CONCESSIÓ ADMINISTRATIVA, AMB LA FINALITAT DE LA CONSTRUCCIÓ I EXPLOTACIÓ D’UN COMPLEX DE CARÀCTER ESPORTIU.

Una sola oferta d'una empresa.

15.000€ de cànon anual, més 0’5% variable dels beneficis. 37 llocs de treball i descompte del 10% als habitants del poble. Inversió de 10.000.000€. Concessió a 50 anys.

Desenvolupament del Ple:

  • Francesc Colomé (CiU): defensa el punt. Un gran projecte que dona diners per l’ajuntament, equipament i llocs de treball.
  • Germán López (ILFC): Votaran en contra. No és el nostre model, no el compartim. No és una necessitat urgent ara mateix. Regalem terrenys a una empresa privada. Les xifres de llocs de treball van variant amb el temps. Donen els terrenys que encara no existeixen, no està feta la reparcel·lació; i si no és fa? Si el projecte es queda sense finançament i a mitges? Que farem amb una obra faraònica a mitges? I el descompte? Volem fer competència al nostre propi complex esportiu municipal? Quines tarifes?
  • Àngel Profitós (ERC): Votaran en contra. El govern ha anat variant les xifres i beneficis que presumia. Com a molt el cànon serà de 30.000€ o poc més. Quines millores? Sols una candidatura, no fan ni han fet millores apreciables. Diuen que no tenim res a perdre, però si queda a mitges tindrem problemes. Com es finançà? I si tenen problemes per la viabilitat. Critica les xifres de rendiment fins i tot si funciona bé. Benefici pels socis privats. Puntuacions no clares.
  • Francesc Colomé (CiU): Defensa que és la política que ells tenen, donar sortia a les parcel·les municipals i treure rèdit econòmic. Diuen que no perdem res més que temps si surt malament. Diu que reparcel·laran aviat, aquest any. Demana que esperem.
  • Rafa Bernabé (ILFC): Directament estan col·locant l’espai públic en un lloc concret per la necessitat d’un particular concret. El finançament no és segur, donen dades contradictòries amb el temps. No hi ha cap condició que digui que fins que no garanteixin tot el finançament de l’obra, pot quedar a mitges si comencen sense. Tenen presa en aprovar el concurs per necessitat de l’empresa privada, que necessita assegurar que te el terreny per demanar préstecs. Si fracassa qui assumirà la despesa?. La natació sincronitzada no està ara en el seu millor moment. Tema treballadors: a una empresa privada es pot exigir contractar personal del poble, no una recomanació com diu el projecte. No hi ha previsió de viabilitat econòmica del projecte. A més, entra en conflicte amb el nostre propi complex municipal, fent competència directa. Potser un trampolí de salt extrem no és la necessitat social més important del nostre poble ara mateix.
  • Àngel Profitós (ERC): El finançament del projecte no és tan segur com sembla. Si comencen sense aconseguir-lo tindrem un problema. Finançament depèn de administracions públiques que no estan en el seu millor temps. És un concurs que des del primer dia tenia guanyador. Empresa creada a propòsit, fundada després de les municipals de 2015.
  • Francesc Colomé (CiU): Diu que les diferencies són per model de gestió . Diu que és el seu model. Diu que tindrà impacte positiu, dinamitzant el sector N. Que pagaran també molts impostos.
0 Opinions
Resultat ple municipal
3
6

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!