0
2
Vota!

2.- PROPOSTA D’ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE LA GESTIÓ DEL SERVEI PÚBLIC DE RECOLLIDA D’ESCOMBRARIES I NETEJA VIÀRIA DEL MUNICIPI DE LES FRANQUESES DEL VALLÈS.

El concurs l'ha guanyat SERSA per punts. Guanyen per l'oferta tècnica. També ofereixen rebaixa en el preu i comprar maquinaria antiga.

FCC, que ha estat exclosa junt amb una alta empresa, ja ha impugnat el procés. 5 candidatures en total.

Desenvolupament del Ple:

  • El regidor de serveis fa una defensa del procés.
  • Rafa Bernabé ILFC : explica que van recolzar les millores tècniques de les pliques, per les millores. Però critica que s’ha hagut de fer correccions i rectificacions. Amb un procés contractat externament. Pífies a una feina pagada. Es tornen a repetir coses de l'error anterior que va suposar l'anul·lació del concurs. S'està en perill de suspensió del mateix concurs. No han donat temps a les empreses excloses. Perill de contenciós per part de les empreses excloses. Aquest fet pot comportar problemes i demores. Tot això està costant diners a l’ajuntament per estar en temps de gestió extraordinària. Manca de qualitat del servei, gran cost de reparacions de la maquinària. Ens pot haver costat aquest any 100.000€ extra per haver fet l’anterior concurs malament i tot el temps perdut.
  • Àngel Profitós ERC: Critica el punt 7 que delega competències del ple a la Junta de Govern Local. Considera que hi han millores amb el nou concessionari. No recolzaran el punt i si no treuen el punt 7 vot en contra.
  • Moisés Torres (Govern CiU): Defensa el plec del concurs. Diu que escoltaran les al·legacions, el contenciós depèn de més enllà de nosaltres. Diu que és diferent que l’anterior concurs fracassat. Insinua que és FCC qui ha fet errors quan tenen recursos. Diu que és normal que no estiguin d’acord. Que poden guanyar el contenciós i és normal que en facin un.
  • Rafa Bernabé ILFC: No dubten que volguessin fer la feina bé. Però que passaria si l’empresa exclosa no comuniqués els erros a l’ajuntament? Guanyaria el contenciós segur. Els criteris tècnics d’exclusió han estat molt estrictes, en altres temes no ho son. Han preguntat si van ser errors?
  • Àngel Profitós (ERC) : Critica que no responen si retiren o no el punt.

Alcalde (CiU): Defensa que les pliques són bones. Diu que tenen presa, justifica el punt 7, que per això deleguen a la JGL, per si han de fer alguna cosa ràpida al setembre. Per si hi ha contenciós i han de contestar ràpid. Diu que en tot cas veurem el resultat si hi ha contenciós. Si el perdem tenim “gafe”.

0 Opinions
Resultat ple municipal
3
6

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!