0
4
Vota!

12.- PROPOSTA D’APROVACIÓ INICIAL DE LA MODIFICACIÓ DE L’ORDENANÇA MUNICIPAL REGULADORA DE L’OCUPACIÓ DE L’ESPAI PÚBLIC AMB TAULES, CADIRES I INSTAL·LACIONS ANÀLOGUES DE LES FRANQUESES DEL VALLÈS.

Aprovar inicialment la modificació del text refós de l’Ordenança reguladora de l’ocupació de l’espai públic amb taules, cadires i instal·lacions anàlogues de les Franqueses del Vallès.

Sotmetre a informació pública el text refós

I que en cas que no es presenti cap reclamació o al·legació, la present modificació del text refós de l'Ordenança esdevindrà aprovada definitivament.

Desenvolupament del Ple:

Rafa Bernabé. Molt crítics amb aquest reglament des del principi. La realitat és tossuda i ens dóna la raó. Aquest reglament, per 4t any consectiu no és assumible. Votarem en contra. La part bona és que obliga a delimitar els espais, però no som un municipi turístic. Un reglament que no es pot aplicar no serveix de res, de moment.

Marín. Defensen l'ordenació de l'espai públic. Ordenança que és una font d'ingressos. Ordenança massa oberta i deixada a les mans del tènics. No estava prou ben treballada, i aquesta encara es troba mancada. Abstenció.

A. Profitós. Si no tira endavant ens trobaríem en una situació pitjor que la d'ara mateix. Votaran a favor.


Moisés Ganduxé. L'ordenança no es tan restrictiva, ofereix eren una ajuda, un 50% d'ajuda. Han suprimit la tarima, cal que se segueixi una mateixa linia, pensada per al comerç.

Rafa Bernabé. Per facilitar ja s'hauria d'haver fet ens anys anteriors. L'ordenança pot ser de compliment per als nous establiments i no per a l'adequació directa dels que ja tenen el negoci. Estem d'acord amb la majoria de modificacions, però no entem perquè es passa a pagar de mensual a trimestral, acaba penalitzant.

0 Opinions
Resultat ple municipal
8
4
4

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!