5
1
Vota!

MOCIÓ QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA PER DONAR SUPORT ALS SANCIONATS PER PARTICIPAR A LA REPINTADA POPULAR DEL MUR DE LA VIA DEL TREN A L’ENTRADA DE CARDEDEU AL SETEMBRE DE 2013.

ATÈS que vuit veïns de la vila veïna de Cardedeu han estat sancionats per un jutge amb 7.640,40 € de multa per haver embellit, el setembre de 2013, amb una estelada i unes lletres un mur de la via del tren a l’entrada de la població.
Que a la repintada del mural hi van participar més de 400 persones, amb una actitud festiva i cívica.
Que els vuit sancionats ho van estar després de ser identificats de forma arbitrària i amb posterioritat a l’acta per la policia, a causa de la denúncia presentada per un regidor del Partido Popular a l’Ajuntament de Cardedeu.
El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès demana al Ple l’adopció dels acords següents:
 

Primer.- Manifestar el nostre suport a la campanya JO TAMBÉ HI ERA.
Segon.- Publicar a la web municipal aquest acord amb l’adreça de l’enllaç http://www.totsuma.cat/projecte/1181/el-mural-de-cardedeu-jo-tambe-hi-era per tal que els nostres veïns tinguin coneixement de tot l’afer i puguin, si ho creuen oportú, ajudar als afectats al pagament de la sanció imposada o manifestar-los la seva solidaritat.

0 Opinions
Resultat ple municipal
4
4
2

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!