1
10
Vota!

MOCIÓ QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL DE PLATAFORMA PER CATALUNYA PER DONAR COMPLIMENT A LA LLEI DE BANDERES.

Donat que en cumpliment de la Llei 39/1981, de 28 d’octubre, reguladora de l’ús de les banderes, estableix que la bandera d’Espanya ha d’estar de forma permanent a les façanes de les dependències oficials con a símbol d’aquests edifici on s’exercita de forma directa, o delegadament, la sobirania en els que es desenvolupa la funció pública en tota la seva amplitud i integritat.
Atès que en l’actualitat en el balcó de l’Ajuntament de les Franqueses i en les dependències policials no oneja la bandera d’Espanya, i els mastils estant sens bandera, i tenint en compte l’existència de nombroses sentències dels tribunals Catalans en què s’exigeix als ajuntaments que compleixin amb la llei i obliguen a onejar la bandera d’espanya en els consistoris i dependències públiques.

ACORDS:
Que en el mástil del balcó de l’Ajuntament es pengi la bandera d’Espanya juntament amb les banderes existents de la catalana i la del nostre municipi.
Que s’acordi col·locar la bandera d’espanya també en les dependències policials, juntament amb les banderes existents, donant compliment a la Llei de Banderes.

0 Opinions
Resultat ple municipal
1
10

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!