0
0
Vota!

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL PLATAFORMA PER CATALUNYA PER A L'ADQUISICIÓ DE DESFIBRILADORS PER A LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES DEL MUNICIPI.

Donat que els metges recomanen que en instal·lacions públiques amb afluència de molta gent i sobretot, en les que es practiquen activitats esportives, es disposin de desfibriladors semiautomàtics per poder atendre a les persones amb parades cardíaques, ja que els primers minuts són vitals per salvar la vida dels afectats.
Donat que la Generalitat de Catalunya mitjançant el Decret Legislatiu 82/2010, de 29 de juny de 2010, que va entrar en vigor el 29 de desembre de 2010, regula que en determinades instal·lacions públiques és obligatori disposar de desfibriladors semiautomàtics com a mesura de protecció civil.
Donat que la instal·lació d'aquests desfibriladors semiautomàtics en els equipaments esportius de Corró d'Avall, Llerona i Corró d'Amunt permetrà que qualsevol ciutadà sense coneixements mèdics pugui utilitzar els desfibrilador en cas d'urgència per parada cardíaca. I també s'ha de tenir en compte que, el fet de disposar d'un desfibrilador a Corró d' Amunt, el qual està aïllat del nucli urbà, estarem oferint més recursos per actuar en cas d'infart pels nostres ciutadans.
ACORDS:
Primer.- Adquirir 3 desfibriladors semiautomàtics.
Segon.- Que s'instal·li un desfibrilador en el camp de futbol de Llerona, un altre en el camp de futbol de Corró d'Amunt, i l'altre a les instal·lacions esportives de Corró d'Avall.
0 Opinions
Resultat ple municipal
6
5

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!