0
0
Vota!

MOCIÓ QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL LES FRANQUESES IMAGINA DE SUPORT ALS TREBALLADORS I TREBALLADORES DE PANRICO DE SANTA PERPÈTUA DE LA MOGODA .

ACORDS:
Primer.- EXPRESSAR el nostre suport i solidaritat a tots els treballadors i treballadores de Panrico de Santa Perpètua de Mogoda.
Segon.- DEMANAR, tal i com han fet ajuntaments com el de Montornès del Vallès, que l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès faci una aportació d’una quantitat d’euros assumible per les arques municipals a la caixa de resistència dels treballadors i treballadores de Panrico.
Tercer.- INFORMAR d’aquest acord al comitè d’empresa de Panrico perquè puguin fer la petició formalment i així agilitzar el pagament de la aportació econòmica. Informar als sindicats de CCOO i UGT, i als partits polítics del Parlament de Catalunya.
Quart.- En el cas que en el municipi de les Franqueses del Vallès hi hagi alguna família afectada per la greu situació que viuen els treballadors i treballadores de Panrico, que aquesta sigui atesa des dels Serveis Socials de l’Ajuntament.
0 Opinions
Resultat ple municipal
10
1

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!