1
0
Vota!

MOCIÓ QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL LES FRANQUESES IMAGINA DE REBUIG A LA PUJADA TARIFÀRIA DE L'AUTORITAT DEL TRANSPORT METROPOLITÀ .

ATÈS que el Consell d’Administració de l’ATM reunitel 23 de desembre de 2013 va aprovar un increment de les tarifes per 2013. Concretament, la T-10 d’una zona ha augmentat un 5% i la T50/30 un 8%, uns increments que no tenen res a veure amb l’increment d’IPC.
ATÈS que en un moment de forta crisi econòmica, quan moltes famílies han vist reduir els seus ingressos globals, i quan l’IPC general és del 0,3% l’única proposta comprensible socialment era la de congelar les tarifes.
Es PROPOSA:
- MANIFESTAR el profund desacord per l’increment de les tarifes de transport metropolità per l’any 2014 que ha aprovat el Consell d’Administració de l’ATM.
- Revisar l’actual estructura de zones tarifàries, reduint les sis zones actuals a dues zones pel mateix àmbit territorial.
- L’estudi i aprovació d'una targeta anual T-ANY amb dues tarifes, una per les tres primeres corones tarifàries actuals i una altra per les sis zones tarifàries existents actualment a preus assequibles i pagament fraccionat.
- Que es rectifiquin les tarifes del 2014 tornant a les tarifes del 2013.
- DEMANAR al Govern de la Generalitat que compleixi la Llei de Mobilitat 9/2003 i que de manera URGENT enceti els treballs per aprovar una Llei de Finançament del Transport Públic.

 

0 Opinions
Resultat ple municipal
11

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!