0
0
Vota!

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL LES FRANQUESES IMAGINA D'ADHESIÓ A LA VAGA GENERAL DEL DIA 29 DE MARÇ .

Davant les politiques de retallades socials i dels drets dels treballadors i treballadores decretats pel Govern d’Espanya.Davant la convocatòria de vaga General que fan els diferents sindicats, així com multitud de associacions, partits i entitats.
Creient que el recolzament a la vaga general pot fer replantejar al Govern d’Espanya els següents punts:
1r - La retirada de la reforma laboral que: No servirà per crear ocupació.
No reduirà la dualitat del mercat de treball.
Facilita i abarateix l’acomiadament.
Reforça el poder empresarial per modificar unilateralment les condicions detreball.
Privatitza la gestió dels serveis d’ocupació.
2n-
Defensar la negociació Colectiva com a marc de protecció de les condicions de treball, enfront dels intents d’atribuir a les empreses la capacitat d’incomplir els acords de manera unilateral.
3r-
Defensar els serveis públics i les polítiques socials com a pilars bàsics de l’Estat del Benestar.
4t-
Una nova política fiscal, que reforci l’estructura d’ingressos de l’Estat, recuperant impostos suprimits apostant per una recaptació basa da en la progressivitat fiscal. Així com la persecució de l’evasió fiscal, autèntica lacra en aquest país.

Primer.-
L'Ajuntament de les Franqueses del Vallès secunda plenament els motius d’aquesta vaga i fa seus els punts abans esmentats.
Segon.-
L'Ajuntament negociarà amb el comitè d’empresa la destinació del 100% dels ingressos extraordinaris derivats del descompte aplicat en les nòmines dels treballadors i treballadores municipals que secundin la Vaga General del 29 de març
de 2012 i les retribucions i indemnitzacions corresponents als càrrecs polítics i d’assessorament, a les finalitats que mútuament acordin, especialment en polítiques de manteniment del sector públic o d’ampliació d’ajuts a polítiques socials, en els percentatges que la mesa acordi.
Tercer.-
L’ajuntament estudiarà, conjuntament amb el Comitè d'Empresa, que aquest acord es pugui aplicar, d'ara endavant, en qualsevol convocatòria de vaga de la que hi participin treballadors o treballadores de la plantilla municipal.

0 Opinions
Resultat ple municipal
7
3

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!