0
0
Vota!

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL PLATAFORMA PER CATALUNYA DE REBUIG DE LA REDUCCIÓ DE COTXES PATRULLA DELS MOSSOS D'ESQUADRA PER PART DEL DEPARTAMENT D'INTERIOR DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA .

ATÈS que la política de retallades aplicada pel Departament d’Interior s’està deixant notar en els recursos dels que disposen els Mossos d’Esquadra per fer la seva feina amb qualitat i capacitat de resposta.
ATÈS que el Conseller d’Interior Felip Puig ha reconegut en seu parlamentària la reducció de 446 cotxes – 21% sobre el total – durant aquest any, passant de 2.202 cotxes el 2011 als 1.756 actuals.
ATÈS que aquesta reducció suposa que enguany hi hagi un 23% menys de cotxes de policia respecte del passat 2011 que puguin vetllar per la seguretat dels ciutadans a la Regió Policial Metropolitana Nord, en la qual hi pertany les Franqueses del Vallès.
ATÈS que aquesta reducció contrasta amb la de Barcelona, governada pel mateix color polític que la Generalitat de  Catalunya, on la reducció de vehicles és d’un 6,7%.
ATESA l’alerta per part dels sindicats dels Mossos d’Esquadra sobre la precària situació que viuen moltes comissaries per la falta de vehicles i les paraules del portaveu Antoni Castejón del sindicat SME, que va afirmar que “el juny passat es van graduar 700 mossos més i no s’ha comprat un sol cotxe, aquest juny ho faran 600 més i n’hi hauran 500 cotxes menys, com patrullaran?”

Primer.-
REBUTJAR les retallades de la Conselleria d’Interior de la Generalitat de Catalunya entorn a la reducció de vehicles dels Mossos d’Esquadra.
Segon.-
DENUNCIAR que aquesta reducció espectacular afectarà a la qualitat del servei i capacitat de resposta i pot provocar un de
teriorament en la seguretat pública tant necessària en temps de crisi.
Tercer.-
SOL·LICITAR a la Conselleria d’Interior frenar la política de retallades en torn a la seguretat pública per tal de garantir unbon funcionament del servei.
Quart.-
TRASLLADAR l’acord del Ple Municipal al Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, els sindicats dels Mossos
d’Esquadra SME-CCOO, SAP- UGT, Sindicat de Policies de Catalunya i Col·lectiu Autònom de Treballadors de Mossos d’Esquadra.

0 Opinions
Resultat ple municipal
4
7

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!